Siirry sisältöön

Markku Korkiakoskesta Silverskinin toimitusjohtaja

Kyberhyökkäysyhtiö Silverskinin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Markku Korkiakoski. Korkiakoski aloitti tehtävässään tammikuussa 2024.

Markku-korkiakoski-mv2

Silverskinin uusi toimitusjohtaja, Markku Korkiakoski, on kokenut liiketoiminnan ammattilainen, jolla on laaja-alainen osaaminen monilta eri toimialoilta, erityisesti kyberturvallisuusalalta. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Capgemini Inventillä, Netoxilla ja Bittiumilla.

"Olen tehnyt pitkän uran teknologialiiketoimintojen parissa ja kokemusta löytyy myös kansainvälisesti. Urani pitää sisällään niin tuotekehitystä, liiketoiminnan kehittämistä, myyntiä kuin liiketoiminnan johtamista", Korkiakoski kertoo.

 

Silverskinin uusi toimitusjohtaja on ansioitunut kyberturvallisuuden puolestapuhuja

Korkiakoski on työskennellyt Yhdysvalloissa ja tehnyt kansainvälistä myyntiä ja liiketoiminnan kehitystä useisiin eri maihin. Hänet tunnetaan osaamisen ja yhteistyön puolestapuhujana, joka osallistuu aktiivisesti yliopisto- ja tutkimusyhteistyön lisäksi kyberturvallisuuden kehittämiseen kansallisesti ja kansainvälisesti. Tunnustuksena hänen vapaaehtoisesta panoksestaan ja saavutuksistaan kyberturvallisuuden alalla hänelle on myönnetty Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkki. Korkiakoski on myös kokenut keynote-puhuja, ja hänen esityksensä keskittyvät ajankohtaisiin kyberturvallisuuden aiheisiin erityisesti liiketoiminnan näkökulmasta.

Korkiakosken vapaa-aika kuluu perheen ja harrastusten kanssa. "Meillä on kolme lasta ja koira, ja pyrin käyttämään vapaa-aikani perheen parissa. Vanhimman lapseni kanssa olemme aloittaneet golfin ja se vaikuttaa mukavalta, joskin haastavalta lajilta. Lisäksi pyrin käymään kuntosalilla ja lueskelen, molempia tosin hieman vaihtelevalla menestyksellä. Laitesukellus on ollut yksi rakkaimmista harrastuksistani, mutta kotimaan ilmasto asettaa sille hieman rajoituksia", Korkiakoski kertoo hymyillen. "Itse viihdyn enemmän lämpimissä vesissä."

 

Kyberturvan rooli digitalisoituvassa maailmassa kiehtoo

Korkiakoski on kiinnostunut kyberturvasta ja erityisesti sen roolista digitalisoituvassa maailmassa. Ohjelmisto-osaaminen, rajapinnat ja verkottuminen kasvattavat merkitystään koko ajan.

"Kybertietoisuus on lisääntynyt ja sen rooli läpileikkaavana, ja mielellään sisäänrakennettuna, osa-alueena on kasvanut. Tästä aiheesta olen itsekin puhunut jo vuosien ajan. Silverskinin osaaminen ja palvelut ovat monilta osin juuri näillä keskeisillä osa-alueilla. Tämä oli yksi iso syy, miksi olen niin innoissani tästä uudesta roolista!", Korkiakoski kertoo.

 

Silverskin on korkean osaamisen talo, jossa yhdistyy laatu, asiantuntijuus ja asiakastyytyväisyys

Korkiakoski haluaa tulevaisuudessa vahvistaa arvoja, joista Silverskinin hyvä maine kumpuaa. Työ on vasta alussa, mutta tavoitteet tulevat konkretisoitumaan kasvun ympärille.

"Vaikka tunsin Silverskinin hyvän maineen, niin silti yllätyin ensimmäisten päivien aikana: asiakastyytyväisyys, palveluiden korkea laatu ja osaajien sitoutuminen tekivät vaikutuksen. Ilmapiiri toimistolla oli innostunut ja vastaanotto minua kohtaan avoin ja lämmin. Juuri enempää en osannut toivoa ensimmäiseltä näkemiseltä.

Roolini on rakentaa ja vahvistaa meidän keskeisiä arvojamme sekä toimintamalleja. Kannattava kasvu on monien asioiden summa ja tulemme rakentamaan sen yhdessä", Korkiakoski kertoo.

Silverskin on kotimainen kyberturvallisuusyritys ja edelläkävijä sovellusturvallisuuden varmentamisessa. Korkiakoski näkee yrityksen tulevaisuuden erittäin positiivisena. "Olemme toimialalla, joka kasvaa ja meidän palveluillemme on kysyntää. Se näkyy jo tämänhetkisessä tilauskannassa. Korkea osaaminen ja erittäin hyvä maine yhdistettynä lähes poikkeukselliseen asiakastyytyväisyyteen on yhdistelmä, jossa on kaikki menestyksen edellytykset," Korkiakoski kiteyttää.


Lisätietoja:

Markku Korkiakoski, CEO
+358 4 066 05369
markku.korkiakoski@silverskin.fi

Tutustu ja verkostoidu LinkedInissä